torsdag 20. oktober 2011

Posekort

Jeg har laget ett posekort sterkt inspirert av Hanne på http://fikamu.blogspot.com/
Jeg har brukt ett Magnoliastempel jeg kjøpte på messa, fargelagt med distress ink, denne gangen:) Pyntepapirene er Maja design. Ett par puncher har jeg å brukt, fra martha stewart og eksucsess. Blondene tror jeg ble kjøpt på wildorcidscraft, det samme med noen av blomstene. Spellbinder dies rundt motivet, og til hjertet. Mini bokstaver fra Kaiserkraft.


Inni posen er det en tag som matcher. Tusen takk for inspirasjonen, Hanne! Du er en virkelig dyktig scrapper:)

mandag 17. oktober 2011

Veckans skiss #41

Jeg har scrappet litt igjen:) Fant en flott skisse inne på http://veckansskiss.blogg.se/
Jeg har brukt masse maling, glimmermist og stains på denne, så mye at det ble umulig å ta ett bilde hvor Loen sto rett:) Arket jeg brukte til bakgrunn er fra pinkpaislee, og er fra Mistables pakken deres. Ellers har jeg brukt sirkler fra Tim Holtz, knapper fra Prima og ugler fra scrapFX.
Takk for inspirasjonen, jeg har storkost meg:)

torsdag 13. oktober 2011

Bo Bunny challenge

I saw that there is still time to join the challenge "make it dimensional" at the Bo Bunny blogg. I think this Lo suits the challenge well, with the layered clocks, and the swirls.


Thanks for the challenge, and for the lovely inspiration on the blogg http://bobunny.blogspot.com/

mandag 10. oktober 2011

Sketch Saturday # 176

I tryed one of my new stamps, and decided to follow the sketch at http://sketchsaturday.blogspot.com/
The stamp is from Nellie Snellen, and the text is from Nortstarstamp


I used a lot of glotter, both stickles frosted lace, and glimmer mist. I also used some pearl maker, but I think I need to practise some more, the drops got kind of large....

The coloring is copicks, and the papers is My Minds Eye. A dollie and a Prima swirl also found its place on the card. And all of my snowflake punches:)

I usen my newest spellbinder dies both on the front and inside. LOVE this dies!

Thanks for looking, and I realy like comments;)

søndag 9. oktober 2011

Litt messe-scrapp

Huff, dårlige bilder.... Ja, ja, det får bare være.... Her er i hvertfall ett kort jeg lagde på nattscrappen på messa. Jeg hadde kun papirkutter, lim og to stempelputer med, resten kjøpte jeg der. Jeg hadde ikke brayer, derfor ble ikke motivet så bra... Men jeg ville lage kort, så da ble det litt shabby stil:) Motivet er fra stempelgleder, pyntearkene er fra en liten blokk fra Poppydesign, samt diverse pynt jeg kjøpte på messa.

Stemplet inni er også fra Poppydesign.

Takk for at du tok turen innom, og ha en fortsatt god helg:)

mandag 3. oktober 2011

Jeg var på messa:)

Og det ble dyrt.... Derfor har jeg scrappet meg en sparebøsse, slik at det ikke vises på bankutskriften hvor mye jeg bruker til neste år..... Jeg har brukt et prima-spann, som er pyntet med ett Pion ark, og Kraft kartong. Jeg fikk brukt en god del av det jeg kjøpte på messa og på bikuben:) Jeg kjøpte begge typene rosetter dies fra tim holtz, kjempefine å pynte med:) En dies fra Nellie Snellen kom også meg hjem, Samt to forskjellige kant puncher:)

Nå gjenstår det bare å fylle den opp;)

Takk for at du tok turen innom, å ha en fortsatt god dag:)

søndag 2. oktober 2011

Vasker bort litt støv her på bloggen:)

Det har ikke blitt så mye blogging på meg i det siste... Men jeg har da scrappet litt, å har litt å vise fram:) Denne Loen har jeg faktisk brukt flere uker på, da jeg plagdes ganske mye med den... Men den ble da bra til slutt, å har nå fått en plass på veggen i stua:) Jeg har igjen scrappet etter SteamPunk stilen, er litt forelska i den:) Å så synes jeg bildet måtte ha den stilen:)

Jeg har brukt masse strukture paste for å lage bakgrunnen. Etter at den tørka, har jeg sprayet med masse glimmermist. Pyntepapiret, som nesten ikke vises, er ett skikkelig gammelt ett, sikkert minst 5 år gammelt. Jeg brukte også Heidi Swapps invisible stickers alfabet, sprayet med masse glimmermist. Mange forskjellige hengsler fant også plass på Loen, de fleste endret jeg fargen lett med litt alkoholblekk.

Mange forskjellige rammer ble også med her. Disse har også fått ett lett strøk med alkoholblekk.

En gammel Heidi Swapp klokke kom også med.

Til slutt fant jeg fram diverse småting som kunne passe inn; en bruskort, knapper, litt penger, spiker, gears, sikkerhetsnåler osv. Her ser du også bakgrunnen laget med Tim Holtz masks og distress ink. Alle kanter er kjørt gjennom distress it all maskinen, og svertet, for deretter å syes sammen.

Jeg har prøvd ut mange for meg nye teknikker på denne, å lært masse underveis. Bl.a. at det ikke går ant å male oppå sprit-tusj....

Takk for at du tok deg tid til å titte, og jeg blir veldig glad for kommentarer:)